Proizvodi za lice | Dnevna krema

Filtrer par

DNEVNE KREME

Odabir odgovarajuće dnevne kreme je od suštinskog značaja za negu lepote i zdravlja vašeg lica. Ako se koristi svakodnevno, ona može vidljivo da transformiše kvalitet vaše kože. Dnevne kreme kompanije PHYTOMER nude izuzetno efikasna kozmetička rešenja za svaki tip kože.

DNEVNA KREMA ZA MASNU KOŽU

Masnoj koži takođe je potrebna svakodnevna hidratacija. Izaberite hidratantne kreme blage teksture sa aktivnim sastojcima za regulaciju koji uspostavljaju ravnotežu proizvodnje sebuma.

DNEVNA KREMA ZA MEŠOVITU KOŽU

Sa masnom „T zonom“, a normalna ili suva na ostatku lica, mešovita koža predstavlja kombinaciju dva tipa kože. Izaberite hidratantne i matirajuće tretmane kako biste izbegli prekomerni sjaj.

DNEVNA KREMA ZA OSETLJIVU KOŽU

Osetljiva koža je sklona zatezanju i ima tendenciju da brzo pocrveni. Njen osetljivi epiderm ne igra u dovoljnoj meri svoju zaštitnu ulogu od spoljnih uticaja. Izaberite kremu koja će ojačati i zaštititi vašu kožu stvarajući zaštitnu barijeru.

DNEVNA KREMA ZA SUVU KOŽU

Kada je koža suva, ona ulazi u fazu isušivanja: postoji manjak vode i lipida. Potrebno je da se rehidrira i pre svega tretira hranljivim hidratantnim tretmanom za svakodnevnu negu koji pruža koži trenutnu udobnost.

DNEVNA ANTI-AGE KREMA

Bore, fleke, gubitak ugodnosti ili čvrstine… Uvedite kremu za podmlađivanje da biste ispravili znake starenja i pomogli koži da se regeneriše i dobije sjaj.