U kompaniji Phytomer verujemo u zadovoljstvo lepotom i nikada ne zaboravljamo našu primarnu misiju: zaštita kože. Razvijamo formule u kojima svaki sastojak ima dobro definisanu ulogu, birajući garanciju bezbednosti, efikasnosti i zadovoljstva upotrebe u svakom trenutku.

VIDEO O NAŠOJ POVELJI KVALITETA

ORGANSKI, DIVLJI, EKOLOŠKI UZGOJ

Strastveno volimo more i nudimo koži njegove ogromne prednosti zahvaljujući našim morskim sastojcima, bilo da su iz organskog, divljeg ili ekološki odgovornog uzgoja. Iz dana u dan, naši istraživači razvijaju ekološke procese kako bi ekstrahovali najmoćnije prirodne aktivne molekule iz mora i transformisali ih u izuzetno efikasne proizvode.

NAŠA POSVEĆENOST MORU
ruke od morskih algi Alge

NAPRAVLJENO U BRETANJI SA POSVEĆENOŠĆU

Budući da naše proizvode proizvodimo lokalno u našim laboratorijama u zalivu Mon Sen Mišel već 3 generacije, možemo da garantujemo njihov kvalitet. Poznajemo svaki njihov morski sastojak, koji sami proizvodimo i spajamo u delikatne teksture, uz potpunu ugodnost i zadovoljstvo.

Kao prioritet, kombinujemo prirodne aktivne sastojke koji poštuju životnu sredinu i kožu. Za harmoniju lepote i blagostanja.

NAŠA ISTORIJA

STROGO KONTROLISANO

Poslujemo u 80 zemalja i sposobni smo da odgovorimo na najstrože svetske standarde organa za kontrolu u pogledu tolerancije, bezbednosti i kvaliteta.

Sve naše formule i svi naši protokoli nege podvrgavaju se proceni nezavisnih laboratorija, pod kontrolom stručnjaka, dermatologa, biologa itd.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠOJ LABORATORIJI
Model 1 Laboratorija Uzorci

BEZBEDNE FORMULE

We rigorously select the ingredients we incorporate into our products to ensure safety, effectiveness and pleasure of use at all times. 95% of our range is vegan-friendly, and all of our formulas are made from naturally-derived marine extracts.

Koristimo visokokvalitetne sintetičke sastojke u slučajevima kada oni donose dodatne pogodnosti u vidu zadovoljstva upotrebe i rezultata za lepotu.

Model 2 Krema

RACIONALNA KOZMETIKA

U kompaniji Phytomer praktikujemo racionalnu kozmetiku koja favorizuje lokalne sastojke, poreklom iz Bretanje, koji se obrađuju uz poštovanje mora i proizvođača.

U našim laboratorijama razvijamo inovativne alternative za promovisanje morske bioraznolikosti uz optimizaciju učinka naših proizvoda.

U spa centrima i institutima prepuštamo pružanje kvalitetnih, personalizovanih saveta i ozbiljne brige o koži isključivo profesionalcima obučenim za estetiku.

PRONAĐI MOJ SPA CENTAR
Oligoforce Model 3 Alge 4

BLAGOSTANJE ZA SVAKOGA

Kompanija Phytomer obezbeđuje proizvode i negu kliničkim kozmetolozima koji rade u bolnicama kako bi mogli da pruže wellness predah ugroženim osobama.

U Sjedinjenim Američkim Državama, timovi kompanije Phytomer učestvuju u programu Wellness for Cancer kako bi ljudima sa karcinomom ponudili odgovarajuće protokole nege.

Model 4 Tekstura

IZA KULISA LABORATORIJE ZA FORMULACIJE

Svaki proizvod predstavlja rezultat brojnih testova i suptilne kombinacije više desetina sastojaka kako bi se postigla savršena ravnoteža između efikasnosti, zadovoljstva upotrebe i tolerancije, pri čemu je bezbednost kože uvek prioritet.

Saznajte više o razvojnom putu vaših omiljenih proizvoda i pronađite detaljnu listu sastojaka na svakom listu proizvoda.

1 • MORSKI AKTIVNI SASTOJCI
2 • EKSTRAKTI
PRIRODNOG POREKLA
3 • SINTETIČKI
SASTOJCI
4 • PRAVA DOZA
KONZERVANSA
NAŠI NAJPRODAVANIJI PROIZVODI